Actief & Gezond

Carmen Bartman

Actief en Gezond Fysio

Sportplein aan de Weidevogellaan

Den Haag- Ypenburg

http://www.actiefengezondfysio.nl

Hoe fit ben jij?

Ben je al moe als je de trap oploopt of kan je makkelijk een uur wandelen. Op de pareldag kun je gratis een basis fittest doen. We laten je weten wat je basiswaarden zijn en vanuit daar kan je kijken hoe je een goed beweegprogramma op kan stellen.

Wil je eigenlijk zelf meer in beweging komen, maar je weet niet zo goed hoe of welke sport? Kom dan langs om samen te brainstormen wat de mogelijkheden zijn. We kunnen je helpen met een hardloopprogramma of je begeleiden met andere fitprogramma’s of lifestylecoaching.

Misschien wil je wel je grenzen verleggen? Je loopt bijvoorbeeld al jaren lang hard en je loopt de 10 km in een uur en je wilt nu wel eens onder het uur gaan lopen. We hebben informatie voor je hoe je dat kunt doen. Uiteraard kunnen we je ook begeleiden. Ook in andere sporten, zoals tennis, fietsen, schaatsen enzovoorts zijn je grenzen te verleggen. Laat het ons weten. We denken graag met je mee.

Kom op de pareldag langs op het sportplein om een fittest te doen en om meer te weten te komen over de mogelijkheden van goed bewegen en de mogelijkheden om je grenzen te verleggen.

 

Share This