Cultuuranker Bibliotheek Ypenburg

Bibliotheek Ypenburg

Schrabber 8

http://www.bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Ypenburg

Bibliotheek Leidschenveen en Ypenburg zijn laagdrempelig en goed gesitueerd in het stadsdeel, en zij bieden een multifunctioneel podium in een dynamische literatuuromgeving. Zij organiseren het hele jaar door activiteiten op het gebied van informatie en educatie en in de functie van ‘cultuuranker’ gevarieerde, culturele activiteiten, samen met diverse culturele partners in het stadsdeel. Voor en door een breed publiek, voor jong en oud. U bent van harte welkom!

Beide bibliotheken organiseren activiteiten op het gebied van informatie en educatie. Stadsdeelbewoners kunnen rekenen op een aantrekkelijke collectie en andere bibliotheekfaciliteiten. Op de Centrale bibliotheek na worden in bibliotheek Ypenburg de meeste boeken geleend!

Cultuuranker-activiteiten, zoals toneel- en dansvoorstellingen, actuele en interessante lezingen, trendy workshops en cursussen, concerten, excursies naar musea, informatiemarkten en exposities vinden dichtbij huis plaats. De georganiseerde culturele activiteiten worden bezocht door een divers publiek, door jong en oud, en zij sluiten aan bij de culturele wensen van de bewoners.

Openingstijden:
maandag 13:00 – 18.00 u.
dinsdag t/m donderdag 11.00 – 18.00 u.
vrijdag 11.00 – 19.00 u. 
zaterdag 11.00 – 17.00 u.

De bibliotheek is op de Pareldag open en u kunt hier weer diverse Parels komen ontmoeten. Kopje koffie/thee staat voor u klaar!

 

Share This