Karen Rensma

Hardhout & Porselein

Buurthuis de Yp

Den Haag- Ypenburg

www.hardhoutenporselein.nl

Duurzame persoonlijke ontwikkeling!

Ben je een bevlogen vakvrouw en succesvol in je werk? Maar
ervaar je weinig inspiratie, plezier en voldoening in je werk, waardoor je werk steeds meer energie kost? Weer een dag hard gewerkt, maar niet de voldoening voelen. Omdat je heel veel doet, maar niet dat wat jij het belangrijkst of het leukst vindt. Of ben je best dol op je werk, maar kom je nauwelijks meer aan jezelf toe en is een betere balans meer dan welkom?

Verlang je naar een fijn en betekenisvol werkleven waarin je in een ontspannen ritme een goedgevulde werkweek hebt? Zonder dat je je gestrest voelt? En jij je bezighoudt met de dingen die jij belangrijk vindt? Zodat je na een fijne productieve werkdag energiek en voldaan thuis komt?

En je ook naast je werk royaal tijd en energie hebt om te doen waar je van houdt en van oplaadt, zonder het gevoel dat je daar eigenlijk geen tijd voor hebt?

Laat mij je coachen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ontdek waarnaar je echt verlangt en leer andere keuzes maken. Zodat je weer enthousiast kunt genieten van je werkleven. Daar wordt álles leuker van! In je werk, en in de rest van je leven.

Geen tijdelijke trucjes maar duurzame persoonlijke ontwikkeling waar je nog de hele rest van je leven van profiteert.

Share This