Hildegard Mandos

Zang en Muziek

Wijkcentrum Piet Vink

Laan van Hoornwijck 260

Den Haag

www.hildegardmandos.nl

Hildegard Mandos

Hildegard is zangeres, (contra)bassiste, gitariste, songwriter, zang- en docent basgitaar.

In mijn zanglessen ligt het accent op met meer plezier en vrijheid muziek maken, ademhaling, klankvorming en performance. Met een persoonlijke touch waarbij ruimte is voor je eigen inbreng.

Doelgroep: Alle leeftijden, beginners en gevorderden. Mensen die in bands of koren zingen of spelen, mensen die hun stem (opnieuw) willen ontdekken.

Leerlingen van Hildegard zijn erg enthousiast:

“Hildegard verstaat haar vak als muzikant en als docent, en ze doet het met heel veel plezier, dat merk je aan alles. Op het podium betovert ze je met haar prachtige stem en dat verrassende vermogen om te kunnen bassen en zingen tegelijk! Zo heb ik haar ook leren kennen, bij een van haar concerten. Ik vond haar onwijs goed en toen ik hoorde dat ze ook zangles gaf hoefde ik geen twee keer na te denken”.

“Als zangcoach trekt ze echt alles uit de kast om jou het geluid te laten produceren wat je zelf voor ogen hebt en dat is zeker niet altijd gemakkelijk! Ze doet dat met heel veel geduld en energie. Je hebt bij Hildegard altijd het idee dat je het samen doet en dat is heel prettig. Ze denkt met je mee, verdiept zich in iedere muziekstijl, geeft je advies, maakt op-maat-gemaakte oefeningen, maar schroomt er ook niet voor om je even buiten je comfortzone te laten sta”.

Kijk voor meer recensies op: www.facebook.com/hildegard2017

28 oktober ga ik een deel uit mijn repertoire spelen.

Er is ruimte om vragen te stellen, te contracteren voor een optreden of een gratis proefles af te spreken.

Share This