Gerda Kloet Huijbers

Kloet Coaching

Burn-out- en Re-integratie Begeleiding

Sportplein aan de Weidevogellaan

Den Haag- Ypenburg

Kloet coaching

Kloet Coaching: Runningtherapie, Personal Training & Coaching

Welkom op deze pagina!

Herken jij jezelf in onderstaande beschrijving?
Je hebt het druk, altijd haast, geen tijd voor jezelf. Of je kunt je juist nergens toe zetten, er komt niets uit je handen, je baalt van jezelf. Door jarenlange hoge (werk)druk, een traumatische gebeurtenis, ziekte of een ongezonde leefstijl sputtert je lichaam tegen en laat je op den duur in de steek.

Kloet Coaching brengt jou (weer) in beweging!
De programma’s van Kloet Coaching zijn voor iedereen die in beweging wil komen, zowel fysiek als mentaal, en daarbij een handje op weg geholpen wil worden. Leeftijd speelt geen rol en hardloopervaring is niet nodig.

Voorstellen
Mijn naam is Gerda Kloet-Huybers, ik woon in Den Haag, ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen (pubers). Ik ben graag in beweging, zowel fysiek als mentaal. Ik hou ook van nieuwe dingen leren, vaardigheden ontwikkelen, kennis opdoen én kennis delen!
Mijn leven lang ben ik enthousiast sporter/ triathleet en ik weet uit ervaring wat ‘beweging’ met je doet. Ik ga iedere dag even naar buiten. Buitenlucht geeft mij rust in mijn hoofd, ik krijg er een geluksgevoel van en het geeft mij energie.

Mijn ervaring als sporter en mijn achtergrond als coach & counsellor combineer ik in het geven van personal training en runningtherapie. Een prachtige vorm van buiten bewegen, die helpt lichaam en geest (weer) in balans te brengen.

Mijn passie is om mensen te begeleiden (weer) in beweging te komen, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Ik heb ervaren dat mensen zich mentaal beter gaan voelen naarmate ze fysiek actiever worden.

‘Als je lichaam verandert, dan verandert je denken’ (Wittgenstein, filosoof)

Share This