Helma Luiten

Luna Liefdevol Afscheid

Buurthuis de Yp

Oeverwallaan 130

Den Haag- Ypenburg

www.lunaliefdevolafscheid.nl

Liefdevolle begeleiding bij uitvaart en afscheid

Luna Liefdevol afscheid staat je bij in situaties waarbij het levenseinde definitief is. Luna Liefdevol afscheid is een kleinschalige uitvaartorganisatie geleid door Helma Luiten en gevestigd in Ypenburg.

Ik begeleid je graag om van een uitvaart een persoonlijk en liefdevol afscheid te maken. Met woorden, beelden en een luisterend oor. Wat je zelf wilt doen doe je zelf. Andere onderdelen verzorg ik en samen maken we er een afscheid van precies zoals jij het graag wil.

Ook begeleid ik mensen bij het goed afronden van het leven door mee te denken in het maken van herinneringen en afscheidsrituelen.

Bij een mooi afscheid komen leven en liefde samen.

Pareldag, aandacht voor elkaar:

Als uitvaartbegeleider hoor ik vaak mooie verhalen over mensen. Ik hoop altijd maar dat diegene wist dat hij/zij zo geliefd was. Wacht niet tot afscheid plotseling daar is maar vertel wat je voor elkaar betekent!

Op de Pareldag kan je bij mij een mooie bloem sturen naar een vriend(in) in de wijk.

 

Share This