Patricia de Reuver

Rekenmirakel

Blauwe Reigersingel 81

Den Haag

www.rekenmirakel.nl

Patricia de Reuver

Sinds januari 2016 is Patricia de Reuver met haar eigen RT praktijk aan huis begonnen. Vanuit haar expertise op het gebied van rekenen/ wiskunde, en na jarenlange ervaring als leerkracht basisonderwijs, geeft zij met veel plezier RT aan kinderen die moeite hebben met rekenen/wiskunde. Haar insteek hierbij is een positieve en persoonlijke benadering. Zij focust op wat leerlingen al kunnen om hen, met zelfvertrouwen en onder haar betrokken begeleiding, hun kennis en kunde op een prettige manier uit te bouwen.

Met behulp van een rekengesprek met de leerling onderzoekt zij wat al wel lukt en wat soms nog lastig is. Op deze manier kan zij ontdekken hoe het ‘fundament’ is van het ‘rekenmuurtje’ van uw kind. Zij bouwt hierop voort zodat er uiteindelijk een stevige ‘rekenmuur’ komt te staan. Na ieder RT-moment krijgt u als ouders via de mail informatie over het contactmoment.

Op de Pareldag oefenen we het automatiseren met behulp van leuke rekenspelletjes van oa de tafels Om 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur bent u welkom om een kijkje te nemen en te ervaren hoe een RT moment er uit ziet.

Share This